DE BEREIDHEID TOT VERANDERING

Het kan beslist niet als een vergrijp worden gezien dat natriumbicarbonaat de enige stof is die werkelijk doeltreffend is tegen candida. De hoop is er zelfs op gericht dat de farmaceutische industrie zich hier binnenkort mee bezig gaat houden en middelen tegen schimmel kan produceren die zeer dodelijk zijn voor neoplastische massa’s.
Dan is het gebruik van natriumbicarbonaat niet meer nodig. Elke tumor kan dan worden uitgeroeid met een paar pillen per dag.

Als we naar het verleden kijken, was in de negentiende eeuw ook tuberculose een vreselijke en mysterieuze ziekte. Dankzij de onderzoeken van Koch werden de bestaansredenen ervan echter onthuld en kon tuberculose met de juiste geneesmiddelen worden overwonnen.

In ons geval zijn uiteraard verdere bewijzen, controles en experimenten nodig met betrekking tot alles wat de infectietheorie van kanker kan bevestigen. Maar als er niet wordt uitgegaan van de gedachte en de reden, dat wil zeggen de bereidheid om iets nieuws te zoeken en uit te proberen, zal het probleem kanker nooit kunnen worden opgelost.

Door Dr. Tullio Simoncini - Rome