DE OPLOSSING GEVONDEN

printvriendelijke versie

 

Na ervaring te hebben opgedaan, begreep ik dat de bestaansreden van deze alternatieve stromingen nu juist lag in het onvermogen van de conventionele geneeskunde om de problemen van patiënten op te lossen, die daarentegen meer baat hadden bij de takken van geneeskunde die hen beoordeelden en behandelden in hun totaliteit en niet alleen met beperkte symptomatologische remedies.

Tijdens het leggen van een naturopathische basis kwam het idee in me op dat schimmel de oorzaak van kanker zou kunnen zijn. Terwijl ik bezig was een psoriasispatiënt te behandelen met behulp van corrosieve zouten, begreep ik dat deze werkten omdat ze iets vernietigden. En dat ‘iets’ was een schimmel.
Vanuit dat besef ging mijn geest syllogistisch redeneren en kwam uit bij de oplossing waar ik al zo lang op zat te wachten: als psoriasis, een ongeneeslijke ziekte, wordt veroorzaakt door een schimmel, kan ook een andere ongeneeslijke ziekte, kanker, worden veroorzaakt door een schimmel.
Uit dat verband zijn alle ervaringen, proefnemingen, controles en resultaten voortgekomen, die ik heb uitgevoerd met een verbeten inspanning, alsof ik deel uitmaakte van een revolutionair geheim genootschap, die mij veel professionele bevrediging heeft gegeven en het mij mogelijk heeft gemaakt om een zeer doeltreffende behandelmethode op te zetten tegen neoplastische massa’s, oftewel schimmelkoloniën.

Toen ik eenmaal de hypothese had ontwikkeld van de causale rol van schimmels bij neoplastische proliferatie, ontstond het probleem hoe deze konden worden aangepakt binnen in de weefsels, aangezien er daarvoor niet al te sterke zouten konden worden gebruikt.
Toen herinnerde ik mij dat bij orofaryngeale candidiasis bij zuigelingen bicarbonaat een snel en krachtig wapen was dat de ziekte binnen drie of vier dagen kon bestrijden. Ik hield mezelf voor dat ik, door hoge concentraties intraveneus en oraal toe te dienen, hetzelfde resultaat zou kunnen behalen en zo begon ik met mijn proeven en experimenten, die meteen tastbare resultaten opleverden.

terug naar de beginpagina