CONCLUSIE; VERENIGEN EN SAMENWERKEN

printvriendelijke versie

 

Hoewel het veertig, dertig of zelfs twintig jaar geleden nog mogelijk was om de mensen op één of andere manier te overtuigen van de juistheid van de officiële oncologie en haar resultaten, is het nu, na de constante hoeveelheid zinloze vondsten die met regelmatige tussenpozen door de media worden rondgebazuind, zo dat niemand zich meer voor de gek laat houden door woorden die alleen op het vlak van hypothesen en niet nagekomen en niet nakombare beloften blijven. Deze mislukkingen gaan gepaard met het pijnlijke bewustzijn dat iedereen heeft van het ellendige einde van dat familielid, die vriend of kennis.

We moeten ons overgeven aan het feit dat de huidige oncologie niet in staat is om kankerpatiënten antwoorden en de benodigde zekerheden te bieden en het is dus onze morele en ethische plicht om te proberen de juiste oplossing te vinden voor de ernstigste en akeligste aandoening van deze tijd.
Bij verwerping van het sprookje van de genetische causaliteit van kanker, zijn de theorie van de schimmelinfectie en de gepresenteerde casussen een nieuwe manier om naar de tumorale aandoening te kijken; momenteel is zij, naar mijn mening, de enige logische optie voor succes. Hierbij moet tevens in gedachten worden gehouden dat de successen en geïllustreerde genezingen zijn bereikt terwijl ik niet constant en op vrij povere wijze heb gewerkt. Er kan worden gesteld dat, met de juiste structuren en instrumenten, de resultaten uitzonderlijk goed zouden kunnen zijn en hoop op leven zouden kunnen bieden aan honderdduizenden mensen overal ter wereld.
Jammer genoeg zijn de huidige vertegenwoordigers van de medische intelligentsia op deze planeet niet in staat om iets te begrijpen, ook al is het zo eenvoudig en duidelijk als deze therapie tegen kanker, wat buiten hun gewoontes en hun beperkte sectorale kennis valt.

Bovendien vormen ze, met hun netwerk van wetenschappelijke, conformistische, politieke, economische en mediagerelateerde kennissen en afspraken, een enorm obstakel voor de overwinning van kanker. Voor hen moet degene die andere oplossingen bedenkt of zoekt, aan de kant worden geschoven of zelfs uit de weg worden geruimd.Voor het deblokkeren van de huidige status quo, die velen van dichtbij pijnlijk treft, is er hulp nodig van al die medewerkers in de gezondheidszorg, politici en rechtschapen personen die verder kunnen kijken dan het simpele en kwaadaardige conventionalisme en het economisch en sociaal jaarverslag.

We moeten ons nu verenigen, samenwerken en elkaar spirituele steun geven, zodat de bolwerken die gebouwd zijn op fouten en leugens kunnen worden ontmanteld. Voor wat betreft de genetica en haar wonderen, zal men er al snel achterkomen dat velen, in de zwarte duisternis van de onwetendheid, het vlammetje van een lucifer hebben aangezien voor het licht van de zon.

terug naar de beginpagina